SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljungby Simsällskap
Simidrott

Namn: Ann-Sofie Lundbergh
 
Befattning i styrelsen: Ordförande
 
Kontaktuppgifter: 073-091 28 78 - ansa.ljungby@hotmail.com
 
Vem är du? Jag är 58 år och bor i Ljungby.
Gift med Per och har två barn, Sara och Frida, som inte bor hemma längre.
Jag har varit medlem i Ljungby Simsällskap sedan jag själv började simma i klubben 1973.
Efter flera år som simlärare i vår simskoleverksamhet blev jag tränare och var heltidsanställd chefstränare från 1982-1989.
Båda våra barn har simmat i föreningen och jag och min man har många underbara minnen från den tiden - Både sportsliga minnen med barnen och minnen med andra simföräldrar på sidan om bassängen.
De vännerna vi fick under den tiden umgås jag och min man med fortfarande.
 
Uppdrag i föreningen: Mitt uppdrag som ordförande innebär att både förvalta föreningen men också utveckla föreningens verksamhet utifrån medlemmarnas önskemål och behov.
Jag är också personalansvarig och har det övergripande ansvaret för vår anställda personal, arbetets genomförande, arbetsmiljön och hur den som är anställd har det hos oss. 
 
Utbildning: Simtränare Ungdom & Elit, Simlärare, Distriktsfunktionär & Babysiminstruktör
 
Varför engagerar du dig i klubben? Jag har själv ett förflutet som simmare i klubben och fick under den tiden möjlighet att resa på tävlingar och läger runt om i världen vilket var lärorikt. Jag fick ett än ett större engagemang i klubben när mina barn skulle lära sig att simma.
Vatten är ett viktigt element som jag ville att barnen skulle hantera. De trivdes i klubben och hela familen fick många fina vänner.
Jag har spenderat många timmar i föreningen, både i och utanför simhallen men det har varit väl investerad tid.
Att få ge tillbaka lite av allt jag fått vara med om i alla år känns jätte bra - Jag ångrar inte en minut!
 
 

 

 

 
 
Namn: Olof Persson
 
Befattning i styrelsen: Ledamot
 
Kontaktuppgifter: 070-6082130 - faktura@ljungbyss.se
 
Vem är du? 
 
Uppdrag i föreningen: Kassör & vice ordförande
 
Varför engagerar du dig i klubben? 

 

 

 

Namn: Isabella Larsson
 
Befattning i styrelsen: Ledamot
 
Kontaktuppgifter: 072-215 02 05 - bellabus020514@gmail.com
 
Vem är du? Jag heter Isabella Larsson, är 20 år och bor i Ljungby. Jag har två yngre bröder som är 9 och 16 år. På fritiden gillar jag att umgås med kompisar hitta på saker tillsammans med familj och vänner. 
 
Uppdrag i föreningen: Jag är sekreterare i klubben men sitter också med i Simskolekommitten. Som sekreterare skriver jag våra protokoll under styrelsemöterna. I simskolekommittén hjälper jag till med lite allt möjligt. Jag sitter med på våra kommittémöten där vi planerar simskoleverksamheten, ledarbemanning och lektionsplanering för simskolan. 
 
Varför engagerar du dig i klubben? Jag har varit en aktiv simmare i klubben sedan jag var liten. Det är därför jag vill vara med och utveckla samt stötta föreningen på bästa sätt! 

 

 

Namn: Julia Gamberg
 
Befattning i styrelsen: Ledamot
 
Kontaktuppgifter: 070-960 01 79 - gambergjulia@gmail.com
 
Vem är du? Jag är 18 år och bor med min familj strax utanför Ljungby, i en liten by som heter Skogsgård. På fritiden gillar jag att träffa vänner och vara i naturen. Jag är också gärna engagerad i olika forum och frågor. Under det senaste året har jag varit ordförande i Sunnerbogymnasiets elevråd och tidigare har jag suttit med i Ljungby kommuns föredetta ungdomsråd. Det är helt enkelt väldigt kul att tycka, tänka och påverka.
 
Uppdrag i föreningen: Jag är ny styrelseledamot i Ljungby Simsällskap och är ordförande i Sim- & Lägerkommittén. Jag är själv simtränare i tränings- & tävlingsgrupperna och mitt huvuduppdrag är att vara en bro mellan denna verksamhet in i styrelsen. Jag är också en röst för tränarna i tränings- och tävlingsversamheten och kan framföra deras perspektiv och åsikter till styrelsen.
 
Varför engagerar du dig i klubben? Sedan jag var liten, har jag simmat i klubben. När jag själv under högstadiet valde att sluta simma blev jag simtränare och har jobbat i både simskolan och tävlingsverksamheten. Ljungby Simsällskap är helt enkelt en förening jag känner mig väldigt hemma i. Styrelsearbetet ska bli väldigt kul och jag ser det som, en chans att få tycka till och påverka klubben på riktigt.
Namn: Anders Svensson
 
Befattning i styrelsen: Ledamot
 
Kontaktuppgifter: 070-623 13 58 - tavling@ljungbyss.se
 
Vem är du? Jag är född och uppvuxen i Ljungby. Jag har ingen simmarbakgrund alls men kom i kontakt med simningen då vi flyttade tillbaka till Sverige från några års vistelse i Kina. 
 
Uppdrag i föreningen: Tävlings och Funktionärsansvarig
 
Varför engagerar du dig i klubben? Jag har en förmåga att engagera mig i diverse föreningar och hjälpa till med det jag kan.
Ingen kan göra allt men alla kan göra lite som blir en hel del.
Namn: Eva Johansson 
 
Befattning i styrelsen: Ledamot
 
Kontaktuppgifter: 076-848 16 63 - ei3696913@gmail.com
 
Vem är du? Jag kommer från Skövde men har bott i Ljungby sedan 2001. Jag har alltid gillat att simma och gick nybörjarekurs för vuxna i LSS regi för några år sedan, något jag aldrig ångrat. När jag fick frågan om jag ville vara med i styrelsen för att kunna representera simskolan och vuxensimmarna så var det ett lätt val att tacka ja.
 
Uppdrag i föreningen: Jag är ansvarig för Simskolekommittén. Jag är också ansvarig för våra vuxengrupper Nybörjare, Fortsättning och Master samt Öppet Vatten.
Jag samverkar med chefstränaren i träningsgrupperna och simskoleansvarig i simskolan. Jag representerar de verksamheterna på våra styrelsemöten och ansvarar för lärgrupperna i mina verksamheter.
 
Varför engagerar du dig i klubben? Jag tycker att det är viktigt att klubben riktar sig till alla som vill lära sig simma.
Namn: Jörgen Svensson
 
Befattning i styrelsen: Ledamot
 
Kontaktuppgifter: 0709- 94 12 28 -  jorgens@live.se
 
Vem är du? 
 
Uppdrag i föreningen: Sponsoransvarig
 
 
Varför engagerar du dig i klubben? 
Namn: Carola Hansson
 
Befattning i styrelsen: Suppleant
 
Kontaktuppgifter: 076-105 25 55 - carola_hansson@live.se
 
Vem är du? Jag är 40 år gammal och är uppvuxen och bor med min familj i Ljungby. Är gift och har 3 barn som är 18, 14 och 12 år gamla. Jobbar heltid som Medicinsk Fotvårdsspecialist men är också undersköterska i botten.
 
Uppdrag i föreningen: Jag är utbildningsansvarig i föreningen och ser jag i första hand till så att våra tränare, ledare och funktionärer får den utbildning som de behöver i sina olika roller. Tillsammans med chefstränaren ser jag till att utbilda även våra simmare. Det kan vara kostutbildningar, landträning, föreläsningar mm. Jag får hjälp från vår idrottskonsulent Annelie Bengtsson, RF-SISU Småland och utvecklingskonsulent Fredrik Isberg, Östsvenska Simförbundet.
 
Varför engagerar du dig i klubben? Är gammal tävlingssimmare själv men slutade när jag var 16 år gammal. Började för några år sedan simma i Vuxen Masters men blev sedan ett uppehåll på några år. Då simningen alltid legat mig nära och är en bra träningsform så började jag igen 2023 och min dotter tränar i tävlingsgruppen S2. Är nybörjare på detta med att vara engagerad i en klubb men om det är någon klubb jag ska engagera mig i så är det Ljungby Simsällskap.

 

Namn: Petra Staberg
 
Befattning i styrelsen: Suppleant
 
Kontaktuppgifter: 070-272 94 34 - petra.staberg@hotmail.com
 
Vem är du? Jag är Petra, 43 år och bor i Ljungby där jag är född och uppvuxen.

Jag har tre underbara barn. Isabella 21 år, Vincent 17 år och Ebbe 9 år. Vi bor tillsammans med min sambo Calle på Stensbergsområdet.

Jag jobbar som personlig assistent sen 23 år tillbaka men har provat på en hel del andra jobb vid sidan om genom åren. Är lite rastlös och älskar att lära mig nya saker.

 
Uppdrag i föreningen: Mitt uppdrag i föreningen är försäljningsansvarig. Det är ett omväxlande och ganska självständigt arbete men jag har god hjälp av mina kommittémedlemmar. Som försäljningsansvarig planerar och organiserar jag försäljningsaktiviteterna samt ansvarar för att vårt profilsortiment alltid är uppdaterat och heltäckande.
 
Varför engagerar du dig i klubben? Mitt intresse för Ljungby Simsällskap växte när mina två äldsta barn började simma i träningsgrupp och med det började tävla för klubben. Jag utbildade mig till tävlingsfunktionär för att få en bättre förståelse och insyn i mina barns idrott, senare blev jag även medlem i styrelsen första gången. Nu har även lillebror Ebbe tagit steget upp i tävlingsgrupp och jag är återigen en stolt medlem av styrelsen. 
 
Sponsorer