SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

När Svetruck började 1977 ...
... Vi hade en tydlig vision av vad vi ville åstadkomma. Vi har utformat en varaktig, servicevänlig och pålitlig truck. Vi valde att arbeta med verkligheten, som är där vi känner oss hemma.
Tack vare vår egen kunskap och idéer från professionella användare, har vi tagit fram truckar som tillåter föraren att utföra arbete med effektiv materialhantering i krävande miljöer på bästa möjliga sätt. Detta bidrar också bidra till en utmärkt arbetsmiljö.

Vi ser på framtiden och vill värna vårt rykte för pålitlighet, som har gjort oss till en av världens ledande trucktillverkare. Vår grundläggande inställning till kvalitet och 30 års gedigen erfarenhet gör att vi kan erbjuda marknaden starka, pålitliga och hållbara lösningar för effektiv materialhantering.

Vid vår anläggning i Ljungby tillverkar vi gaffeltruckar , reachstackers och timmerlastare . Vi är ett globalt företag som levererar truckar i hela världen.
 
Sponsorer