SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Intensivsimskolan

Ljungby Simsällskap arrangerar varje år intensivsimskola under Maj månad! 

2022 genomförs det 18-20. Anmälan öppnar upp den 4/4-2022

 
Intensivsimskolan består av 3 gånger träning/ vecka dvs. måndagar, onsdagar och lördagar. 
 
Träningen genomförs under uppsikt av väl utbildade simtränare. Varje gång skall det finnas 2-3 tränare på 10 barn/grupp. 
 
Intensivsimskolan är för barn i åldrarna 6 år och uppåt. Ibland kan det förekomma att yngre barn får delta då de har alla kriterier för detta uppfyllda dvs. att barnen har klarat av bläckfisken till exempel. 
 
Kostnaden är uppdelat enligt följande; 700-750 kr för träningsavgiften, beroende på grupp, 250 kr för medlemsavgiften och 60 kr för badkortet som man kan använda fritt under terminens gång. 
OBS! Medlemsavgiften betalar man 1 gång / år dvs. har man medlemskap i Ljungby Simsällskap under vårterminen då kan man vara med även på till ex, intensivsimskolan, sommarsimskolan och höstterminen ink. utan att betala medlemsavgift. 
 
Vid frågor kring intensivsimskolan ber vi er ta kontakt med Albin Karlsson eller Felicia Bernlind som är ansvarig för simskolans verksamhet via mejl till simskolan@ljungbyss.se
 
 
Varmt välkomna till oss!  
 
 
 
Sponsorer