SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljungby Simsällskap
Simskola

Välkommen till vår simskola!

Ljungby Simsällskaps simskoleverksamhet har sin grund i Svenska Simidrott.

Det finns flera goda skäl till varför du ska välja Ljungby Simsällskaps simskola!

 

Lång erfarenhet
Vi har lång erfarenhet av och gedigen kunskap om simundervisning. Våra instruktörer erbjuds kontinuerlig vidareutveckling och utbildning för att på bästa sätt kunna möta barnens behov.

 

Forskningsbaserad pedagogik
Vår verksamhet bedrivs utifrån svensk simnings utvecklingstrappa Simlinjen. Simlinjen bygger på pedagogik och metodik som utgår ifrån den senaste forskningen inom området. Utvecklingstrappan med tillhörande riktlinjer och kvalitetskriterier bidrar till att vi kan erbjuda simundervisning med en hög kvalitet.

 

Lekar och övningar med tydliga mål
Genom målrelaterade lekar och övningar och utifrån barnets egna förutsättningar lär vi ut vattenvana och grunderna i de fyra simsätten.

 

En aktiv fritid
Barn som deltar i simundervisning hos oss kan, när de blivit simkunniga, på ett enkelt sätt fortsätta med simidrotten på sin fritid.

 

Livslång simidrott

Hos oss kan du börja tidigt med simidrott och fortsätta vara aktiv hela livet.

 

Simskolan HT 2023
2023-07-02 12:30

Hej,

Hoppas att ni alla njuter av vår fantastiska sommar!

Nu öppnar vi upp anmälan inför höstens simskola.

Terminen börjar v. 36 och slutar v. 49

Anmälan sker på vår hemsida, www.ljungbyss.se

Gå in under ”Bokningar” i huvudmenyn längst upp till vänster. Följ sedan instruktionerna.

Angiven ålder på grupperna är bara en rekommendation. Det är vattenvanan hos simmaren som i större utsträckning avgör vilken grupp man ska anmäla till.

 

Vill ni veta mer om vad som krävs gällande de olika grupperna kan ni gå in under ”Simskola”, i vänstermenyn. Därefter går ni vidare in på ”Simskolegrupper” och se vilka förkunskaper som krävs för varje grupp.

 

Ni som varit med i föregående termin och har laddat ner appan ”Sportadmin” kan se vilken grupp som rekommenderas för era barn i appen.

 

Vid ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss på simskolan@ljungbyss.se så ska vi hjälpa er.

 

Ifall en grupptyp är fullbokad och ni blir utan plats så kontakta oss via mail och meddela vilken grupptyp ni är intresserade av så ska vi försöka öppna upp fler grupper. Vi måste ha minst 4 anmälda per grupp för att starta. Så vi förbehåller oss rätten att ställa in en grupp vid mindre än 4 anmälda.

 

Mvh Simskolekommittén

Nyheter från föreningen
LJUNGBY SS, 04/12 11:26 
LJUNGBY SS, 20/09 18:54 
LJUNGBY SS, 12/07 20:02 
 
Sponsorer